Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
11
03
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossiers: Global, Inkoop
Soort:

Volkswagen: meer innovatie door FAST programma

Volkswagen: meer innovatie door FAST programma

Volkswagen wil meer innovatie en kortere doorlooptijden realiseren met zijn leveranciers. Om dit te realiseren heeft de autofabrikant gesproken met zijn grootste leveranciers over de lancering van het nieuwe programma FAST (Future Automotive Supply Tracks). “Samen met onze leveranciers willen we bouwen aan de globalisering en innovatie van Volkswagen en de hele auto industrie”, aldus inkoopdirecteur van Volkswagen Garcia Sanz.

Door middel van een selectieprogramma worden de beste leveranciers uitgekozen, welke toegang krijgen tot het FAST programma. “De auto industrie is erg veranderlijk. Nieuwe technologieën en kortere doorlooptijden zijn grote uitdagingen voor ons. In de toekomst willen we ervoor zorgen dat een efficiënt leveranciernetwerk zorgt voor succes”, benadrukt Sanz.

In vroeg stadium betrokken
Deze bedrijven worden in een vroeg stadium betrokken bij innovaties en ontwikkelingen binnen Volkswagen. Zij kunnen op deze manier een grotere bijdrage leveren bij de productie van merken en modellen binnen Volkswagen. Daarnaast worden ook de productiefaciliteiten van Volkswagen en de partners op elkaar afgestemd, waardoor er efficiënter wordt gewerkt en er minder kosten worden gemaakt.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.