Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
02
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Waar moet u op letten om succesvol uit te besteden

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om te gaan uitbesteden. De concurrentie neemt steeds verder toe. waardoor dit een belangrijke kostenbesparende onderneming is. Maar wat is er belangrijk om op een goede wijze te gaan outsourcen en hoe kun je het ook nog succesvol maken? Er zijn vijf vragen die je jezelf moet stellen voor je overgaat tot deze avonturen.


Bits&Chips zette de vragen op een rijtje. Ten eerste is het belangrijk om te bekijken welke projecten in aankering komen voor uitbesteding. Dat is een eerste vereiste voor er gekeken kan worden naar een serviceaanbieder. Selecties outsourcen is daarin een must. Op wat voor een verstandshouding ga je aan de slag met de dienstverlener. Hiervoor zijn diverse modellen mogelijk.

Is je eigen organisatie klaar om in dit concept te gaan werken. Intern zal er minder actief gewerkt worden en meer gemanagd. Hiervoor moet de juiste kennis in huis zijn. Hebben beide teams de juiste technologie om de processen te automatischeren en uit te voeren. En zijn er tenslotte meetbare doelen vastgesteld om te bepalen wanneer er succes is geboekt.

Lees hier het uitgebreide artikel van Bits&Chips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.