Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
10
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Onderzoek
Soort:

Wat worden de inkooptrends voor 2016?

Wat worden de inkooptrends voor 2016?

Het inkoopvak is een boeiend vak dat nooit stil staat. Door krachten als technologische vooruitgang en globalisering is inkoop voortdurend aan nieuwe krachten onderhevig. Aan de ene kant maakt dit het vak erg interessant, aan de andere kant wil je wel zo goed mogelijk op deze ontwikkelingen voorbereid zijn. Het internationale Inkooptrends onderzoek 2016 helpt daarbij.

Ook dit jaar heeft Supply Value uit literatuur en praktijk de belangrijkste mogelijke ontwikkelingen voor inkoopprofessionals op een rijtje gezet. We vragen inkoopprofessionals van over de hele wereld om deel te nemen aan dit onderzoek.

Bij deelname krijg je een mooi overzicht van de mogelijke bedreigingen en kansen binnen je werkveld in het komende jaar. Ten tweede help je jezelf en je collega's door bij te dragen aan deze studie. Iedereen die deelneemt ontvangt bovendien een gratis kopie van het eindrapport.

Wil je dus weten wat de inkooptrends voor 2016 worden?
Doe dan mee en vul in 5 minuten de enquête in!

De enquête zal tot 30 oktober beschikbaar zijn. Uw deelname is anoniem en wordt vertrouwelijk behandeld.

Onderzoeksrapport 2015
Bent u benieuwd naar de resultaten van het onderzoek van vorig jaar? Op de website van Supply Value kunt u het onderzoeksrapport 2015 gratis downloaden. 

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.