Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
29
07
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort: ,

Wekelijks leesvoer voor op vakantie

Wekelijks leesvoer voor op vakantie

Echte inkopers genieten van een welverdiende vakantie, maar nemen geen afstand van het vak. De komende tijd heb je waarschijnlijk meer tijd om je te verdiepen, maar wat ga je dan lezen?

InkopersCafe.nl heeft de meest interessante, tijdloze artikelen en columns van de afgelopen jaren voor jou onder elkaar gezet. De hele maand juli worden er elke week vijf interessante artikelen aangeboden.

 1. “Betrek leverancier bij doelstellingen”
  “In hoeverre kun je de leverancier zo krijgen, dat jouw organisatie een meter verder springt dan de concurrentie?”, vraagt Willem van Oppen, voormalig CPO van KPN en DSM en momenteel eigenaar Provoque Consulting, zich hardop af.

 2. Briljant samenwerken
  Goed kunnen samenwerken is essentieel voor de relatie tussen een inkoper en zijn of haar klanten. Het lijkt zo gemakkelijk en vanzelfsprekend, dat samenwerken. Toch valt het in de praktijk soms vies tegen.

 3. Philips bouwt strategische relaties met leveranciers
  “Het is fundamenteel om deel uit te maken van teams die innovatie creëren”, dat stellen Fredrick Spalcke, Executive Vice President en CPO en Arjan de Jongste, Head of Indirect Materials van Philips.

 4. Als je geschoren wordt…
  De Nationale Politie glijdt uit over dienstauto’s, alcoholtesters en portofoons. Ordina heeft een mol bij Defensie, de IND, de Gemeente Rotterdam en V&J. Allemaal breaking news in één week tijd.

 5. “Meer relatiemanagers, dan keiharde onderhandelaars
  “Het is veel ballen in de lucht kunnen houden”, aldus René Kik, hoofd inkoop van AKO. Dagelijks krijgt hij op zijn bureau vraagstukken over een divers assortiment, waarbij de focus nog steeds ligt op boeken en tijdschriften.
Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.