Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
29
11
05
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Wim Kooyman hoofdredacteur Facility Management Magazine

Met onmiddellijke ingang is Wim Kooyman (48) benoemd tot hoofdredacteur van Facility Management Magazine. Voor velen in het vakgebied facility management is Wim Kooyman een vertrouwde verschijning; hij was jarenlang en tot voor kort uitgever van Facility Management Magazine.

Met het aantreden van Wim Kooyman als hoofdredacteur zal Facility Management Magazine haar bestaande positie kunnen verstevigen en verder uitbreiden. Naast Facility Management Magazine wordt Wim Kooyman verantwoordelijk voor alle andere producten binnen het FM-fonds. bestaande uit de Facility Management Boekenreeks. het Facility Management Handboek. het Facilitaire Kengetallen Handboek en het Digitaal Archief.

Sedert 1990 is Wim Kooyman bij Arko Uitgeverij werkzaam en vanaf dat moment was hij ook betrokken bij Facility Management Magazine. Door de toenmalige hoofdredacteur Frans van Waardhuizen leerde hij het vakgebied facility management kennen. Wim Kooyman is ondermeer betrokken geweest bij het FKG-project. was lid van het communicatieplatform van Facility Management Nederland (FMN) en hij was uitgever van verschillende internationale publicaties. waaronder The European Facility Manager. Behalve bekendheid met het vakgebied. is Wim Kooyman ook vertrouwd met redactionele werkzaamheden. Voordat hij bij Arko Uitgeverij ging werken was hij gedurende 10 jaar bij uitgeverij Kluwer werkzaam in diverse redactie-functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.