Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
03
02
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: NEVI
Soort:

Wisseling van de wacht bij NEVI CPD

Het kennis- en netwerkplatform voor supply chain professionals NEVI CPD verwelkomt twee nieuwe bestuursleden. Cécile van Velsen - op Inkopers-Cafe welbekend als columniste - en Richard Holman komen de gelederen versterken.

Cécile van Velsen is eigenaar van C.M. van Velsen Interim management, Inkoop- en Contract Management, advisering en training. Richard Holman is eigenaar van Accent Inkoopadvies en docent Strategisch Inkoop Management op Hogeschool Windesheim. Tot 1 januari was hij tevens voorzitter van de kring IJsselvallei en lid van het Algemeen Bestuur van NEVI.

Extra bestuurslid
De wisseling van de wacht is ingegeven door het vertrek van Peter Stroo als bestuurslid, die per 1 januari dit jaar de club verliet. NEVI CPD besloot bij de zoektocht naar een vervanger ook direct een tweede bestuurslid aan te trekken. Dit heeft te maken met het aftreden van John van Veen de komende zomer. Hij bereikt dan als bestuurslid de maximale zittingsduur van zes jaar. Met het aanstellen van een extra bestuurslid in de komende maanden benut NEVI CPD de mogelijkheid om alvast aan zijn opvolging te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.