Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
04
01
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Logistiek
Soort:

Workshop Ontsnappen van Inkoop

Young Purchasing Professionals (YPP) organiseert samen met Significant een workshop. YPP (www.youngpurchasing.com) is een NEVI platform en is voor mensen onder de 35 jaar die werkzaam of geïnteresseerd zijn in inkoop.

De wokshop:
“Ontsnappen van Inkoop” heeft een dubbele betekenis: Zowel het management als wijzelf houdt ons gevangen in de vicieuze cirkel van sourcing en kostenbesparingen. Hoogste tijd om uit te breken. Om dat te kunnen moeten we dingen die we geleerd hebben weer afleren. Letterlijk ontsnappen dus.

Gerco J. Rietveld – verbonden aan het advies- en onderzoeksbureau Significant – neemt ons mee op een ontdekkingsreis naar de planeet SSRM. Al snel zal je zien dat de op aarde gangbare wetten en definities van inkoop hier niet opgaan. Dat Kraljic hier niet in je reisbagage zit. Dat het landschap bestaat uit nieuwe dimensies. zoals business engagement. strategic alignment en governance. Waarin de met veel inspanningen verworven vaardigheden op inkoopgebied dodelijk kunnen zijn. En dat het beslist verstandig is om eerst het water te testen. alvorens op pad te gaan.

De planeet SSRM kent nog vele geheimen. Het zal nog jaren van vallen en opstaan door de eerste pioniers kosten om te ontdekken hoe deze wereld precies in elkaar steekt. Maar een eerste kennismaking zo aan het begin van een nieuw jaar kan geen kwaad. toch?

Details
Datum: donderdag 12 januari 2005.
Tijdstip: eind van de middag. Exacte tijdstip wordt bekend gemaakt via de website.
Locatie: Kantoor Significant aan de Thorbeckelaan 91 te Barneveld.
Kosten: geen
Inschrijven: Stuur liefst v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.