Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
11
01
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Logistiek
Soort:

Workshop 'Van de goede naar de best passende mensen. wat maakt het verschil

Young Purchasing Professionals (YPP) organiseert samen met de Rabobank een workshop. YPP (www.youngpurchasing.com) is een NEVI platform en is voor mensen onder de 35 jaar die werkzaam of geïnteresseerd zijn in inkoop.

De workshop
Om betere prestaties te bereiken is meer nodig dan een goed stel hersens. positieve werkmotivatie en de bereidheid tot samenwerken. In de eerste plaats gaat het erom aansluiting te vinden bij de eisen die de job stelt. Vervolgens moet je passen in de bestaande bedrijfscultuur. En tenslotte moet je voldoende overlap hebben met de managementstijl van je baas.

In de presentatie van Jaap van Werven zal hij stil staan bij de grote betekenis van werkgedrag en persoonlijke kwaliteiten die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van een job. Met behulp van het leidende Power gedragsmodel maakt hij duidelijk hoe jij zichtbaar kunt maken of hoe passend een functie voor jou is.

Hij gaat in op het belang van zelfkennis over je eigen kwaliteiten. denkstijlen en het daarmee samenhangende gedrag dat je bij voorkeur inzet bij het vervullen van je job.

Persoonlijke informatie:
Jaap van Werven studeerde aan de Hogere Economische School in Amsterdam. Vervolgens werkte hij meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven in personeelmanagementfuncties (w.o. Heineken). waarvan de laatste vijf jaar als concernhoofd management development en organisatie-ontwikkeling bij een internationaal uitgeefconcern (VNU). Sinds 1992 is hij verbonden aan Power coaching training en advies. Hij verzorgt veel managementtrainingen op de hoogste niveaus van organisaties en voert opdrachten uit op het gebied van management development. persoonlijke coaching en veranderingsmanagement. Sinds 2004 is hij medeoprichter en mede-eigenaar van MatchQ bv.. een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in internetbased assessments.

Gegevens:
Datum: woensdag 1 februari 2005
Tijdstip: eind van de middag. Exacte tijdstip wordt bekend gemaakt via de website.
Locatie: Kantoor Rabobank Nederland aan de Croeselaan 18 te Utrecht
Kosten: geen
Inschrijven: Stuur v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.