Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
25
03
16
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Inkoop
Soort:

YPP studiereis naar Hamburg

YPP studiereis naar Hamburg

De Young Procurement Professionals (YPP) is een netwerk van jonge inkoopprofessionals in Nederland. Dit jaar organiseren zij wederom een internationale studiereis. Op 20, 21 en 22 april opent de centrale inkoopafdeling van Jungheinrich op het hoofdkantoor in Hamburg haar deuren om 15 inkoopprofessionals te verwelkomen voor een uniek evenement.

Tijdens de studiereis biedt Jungheinrich YPP de kans om achter de schermen te kijken bij een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van ‘material handling equipment’ en ‘ warehouse technology’. Naast het delen van best practices staat tevens de inkoopvisie van Jungheinrich na 2020 en de inkoop van reserveonderdelen centraal tijdens meerdere workshops. Jungheinrich maakt graag gebruik van de inkoopkennis binnen de groep jonge professionals en zal meerdere uitdagende thema’s voorleggen.

Naast het inhoudelijke programma is er voldoende gelegenheid om te netwerken tijdens het avondprogramma in Hamburg. Ben je geïnteresseerd in de studiereis? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.