Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
14
05
10
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Personalia
Soort:

Zelfstandige inkoopprofessionals presenteren zich (gratis!)

Eenmaal opdrachtloos kunnen er zwaren tijden aanbreken voor de zelfstandige inkoopprofessional. De inkoop-ZZP-er wacht dan meestal niets anders dan de verschillende bemiddelende bureau's langs op zoek naar een nieuwe opdracht of een tijdelijke geldschieter.

Inkopers-Cafe.nl houdt voor deze groep een speciale actie: presenteer jezelf op de drukst bezochte inkoopwebsite van nederland door middel van een videoboodschap. Benodigdheden: een camera of webcam, enthousiasme en natuurlijk een goed verhaal!

Meedoen is heel eenvoudig. Maak je videopresentatie (maximaal 3 minuten). Vertel daarin in ieder geval wie je bent en wat je link met inkoop is (ervaring, kennis). Iedere vrijdag wordt de leukste en origineelste inzending gratis geplaatst op de voorpagina van deze website. Alle inzendingen krijgen een plekje in de videogallerij.

Insturen gaat als volgt:
Video: stuur als bestand mee (maximaal 5 MB!) of geef de YouTube link mee
Vermeld in de mail: Naam, leeftijd, woonplaats, e-mailadres dat op de website vermeld mag worden of link naar website of LinkedIn-profiel. Stuur tevens een kopie van je VAR-verklaring mee.
Deelname is geheel gratis. Ingezonden video en gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en worden nooit aan derden verschaft.

Vragen en inzendingen kunnen gestuurd worden aan: video@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.