Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
05
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Global
Soort:

Zwembroekprotest Texelaars tegen aanbesteding veerdienst

Waddeneiland Texel protesteert morgen in zwembroek tegen de plannen om de veerdienst van en naar Den Helder aan te besteden. Plaatselijke VVV−directeur De Waal wil voorkomen dat er een andere reder voor de huidige in de plaats komt.


De Waal heeft samen met andere Texelaars de eilandbewoners opgeroepen om dinsdagmiddag in zwemkleding naar een surfstrand te komen. Daar zal vervolgens geprotesteerd worden onder het motto 'Zwemmend naar de overkant?'.

De Texelaars vrezen dat een nieuwe aanbieder een verslechtering van de kwaliteit zal betekenen. Volgens De Waal gaat een nieuwe reder wellicht alleen voor de winst. Dat betekent volgens hem minder afvaarten bij slecht weer of bij lagere reizigersaantallen. langere wachttijden. minder kwaliteit van het materieel. mindere kwaliteit van de dienstverlening en hogere tarieven. Huidige maatschappij Teso heeft dat winstoogmerk niet. zegt De Waal. De aandelen zijn in handen van de Texelaars en daardoor is de kwaliteit van de veerdienst volgens hem hoog.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.